Hoppeborg eller hoppepude udlejes fra 795,- pr. døgn!


Vi har 200 hoppepuder og hoppeborge fordelt over hele Danmark. Bestil og betal direkte her på sitet - og afhent lokalt tæt på dig.

Hoppeborg eller hoppepude udlejes fra 795,- pr. døgn!
Vi har 200 hoppepuder og hoppeborge fordelt over hele Danmark. Bestil og betal direkte her på sitet - og afhent lokalt tæt på dig.
Handelsbetingelser

Betalingsbeløbet trækkes på det valgte betalingsmiddel.

Der kan betales med følgende korttyper: Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard, Maestro, JCB.

Lejeperioden er et døgn, fra kl. 09.00 på afhentningsdagen til kl. 09.00 på afleveringsdagen.

Du kan fortryde din bestilling indtil 14 dage før afhentningsdato. Ved fortrydelse indenfor ovennævnte frist, bliver det indbetalte beløb tilbagebetalt.

Hoppepude eller hoppeborg afhentes og afleveres af lejer hos den valgte udlejer. Der medfølger blæser samt sækkevogn til transport.

DER SKAL 2 PERSONER TIL, AT AFHENTE HOPPEPUDE/HOPPEBORG. DER KAN IKKE FORVENTES HJÆLP I FORBINDELSE MED PÅ- OG AFLÆSNIG PÅ AFHENTNINGSSTEDET.

Såfremt hoppepuden eller hoppeborgen ikke afleveres til tiden opkræves leje for yderligere døgn. Kr. 795,- pr. døgn for hoppepude og kr. 995,- pr. døgn for hoppeborg samt gebyr på kr. 1.000,-

Hoppepuden eller hoppeborgen skal afleveres sammenpakket iht. pakningsvejledningen på transportkassen. Såfremt hoppepuden eller hoppeborgen skal ompakkes af udlejer opkræves kr. 500,- i ompakningsgebyr.

Der skal altid være en ansvarlig voksen, der holder opsyn. Al leg og aktivitet på hoppepuden eller hoppeborgen er på eget ansvar. Der må ikke bruges fodtøj på hoppepuden eller hoppeborgen.

Lejer sørger selv for forlængerledning samt snor/pløkke til fastspænding.

I stærk blæst eller regn, skal aktiviteten indstilles af hensyn til sikkerheden.

Det er altid lejer som er ansvarlig for at hoppepuden eller hoppeborgen er fastgjort med reb/pløkke ellerpå anden vis forsvarligt forankret.

Skal hoppepuden eller hoppeborgen bruges til et offentligt arrangement kan godkendt tilsynbog samt forsikringsbevis tilsendes pr. mail til kunde.

Det kan forekomme, at hoppepuden eller hoppeborgen er våd ved udlevering.

I lejeperioden er lejer ansvarlig for opbevaring og tilbagelevering af hoppepuden eller hoppeborgen m.m. Såfremt dette ikke imødekommes, er lejer erstatningsansvarlig overfor HoppyJump ApS. (nyværdi)

Udgifter til evt. reparationer, som er opstået pga. ikke overholdte betingelser, afholdes af lejer. Endvidere dækker lejer skade opstået pga. hærværk.

Alle personskader, der direkte eller indirekte måtte opstå, ved brug af produkter lejet hos opoghop.dk, er lejers og personer der skulle benytte udstyrets ubetinget eget ansvar. Udlejer kan ikke holdes ansvarlig for personlige eller materielle skader forudsaget ved brug opoghop.dk's produkter.

HoppyJump ApS har tegnet erhvervsansvarsforsikring på kr. 10.000.000 ved person eller tingskade.

Opstår der skade på det lejede skal HoppyJump ApS STRAKS kontaktes på tlf. 70237400 eller på e-mail anders@hoppyjump.dk


Betal med kort, EAN faktura eller Mobilepay.

www.opoghop.dk
v/Hoppyjump ApS
Hjulmagervej 1
9490 Pandrup
tlf. 70 23 74 00
cvr. 25117247
anders@hoppyjump.dk

www.opoghop.DK er danmarks største online udlejer af hoppeborge og hoppepuder. Vi har nem online booking og betaling og du kan afhente lokalt. Det tager kun 5 minutter at gøre en hoppeborg klar, men giver glæde hele festen!

Vi har 200 hoppeborge og hoppepuder fordelt over hele landet, klar til udlejning.