Hoppeborg eller hoppepude udlejes fra 795,- pr. døgn!


Vi har 200 hoppepuder og hoppeborge fordelt over hele Danmark. Bestil og betal direkte her på sitet - og afhent lokalt tæt på dig.

Hoppeborg eller hoppepude udlejes fra 795,- pr. døgn!
Vi har 200 hoppepuder og hoppeborge fordelt over hele Danmark. Bestil og betal direkte her på sitet - og afhent lokalt tæt på dig.

Kunne du tænke dig en hoppepude
eller hoppeborg hjemme hos dig selv?

Bliv kontaktperson/kontaktfamilieVi stiller hoppepude/hoppeborg, blæser og sækkevogn til rådighed uden beregning for dig. Du har intet ejerskab over hoppepuden/hoppeborgen og derfor ingen forsikringsmæssige og økonomiske forpligtelser overfor HoppyJump eller HoppyJumps kunder.

Du fungerer alene som opbevaringssted, hvor kunderne kan hente og bringe hoppepuden/hoppeborgen.

Du skal kunne opbevare hoppepuden/hoppeborgen i et værksted, lade, udhus mm. Den skal kunne stå i tørvejr og aflåst. Hoppepuden fylder ca. det samme som et affaldsstativ.

Al booking kører igennem www.opoghop.dk og du får besked på mail og SMS hver gang der kommer en udlejning på hoppepuden/hoppeborgen.

Jeg sørger for vedligeholdelse, betaling, administration samt forsikringer og godkendelser.

Du kan selv privat bruge hoppepuden/hoppeborgen uden beregning. Du skal bare give besked herom, så jeg kan spærre hoppepuden som udlejet.

Ved sæsonslutning dvs. omkring oktober/november gennemgår du hoppepuden for eventuelle skader/huller og sørger for, at den er tør inden den stilles i vinterhi.

Markedsføring foregår primært på Google, derudover sender jeg nogle plakater til lokal markedsføring i haller, købmand, bibliotek mm.

Håber du vil være kontaktperson og vil kontakte mig på mail anders@hoppyjump.dk eller tlf. 70237400.

Med venlig hilsen Anders Boysen Jepsen


Hvis du ønsker at blive kontaktperson så udfyld venligst nedenstående formular.
Vi søger kontaktpersoner i hele Danmark og vi kontakter dig så snart der opstår behov i dit område.Betal med kort, EAN faktura eller Mobilepay.

www.opoghop.dk
v/Hoppyjump ApS
Hjulmagervej 1
9490 Pandrup
tlf. 70 23 74 00
cvr. 25117247
anders@hoppyjump.dk

www.opoghop.DK er danmarks største online udlejer af hoppeborge og hoppepuder. Vi har nem online booking og betaling og du kan afhente lokalt. Det tager kun 5 minutter at gøre en hoppeborg klar, men giver glæde hele festen!

Vi har 200 hoppeborge og hoppepuder fordelt over hele landet, klar til udlejning.