Hoppeborg eller hoppepude udlejes fra 795,- pr. døgn!


Vi har 200 hoppepuder og hoppeborge fordelt over hele Danmark. Bestil og betal direkte her på sitet - og afhent lokalt tæt på dig.

Hoppeborg eller hoppepude udlejes fra 795,- pr. døgn!
Vi har 200 hoppepuder og hoppeborge fordelt over hele Danmark. Bestil og betal direkte her på sitet - og afhent lokalt tæt på dig.

Opstilling: sådan sætter du en hoppeborg op:

Vi bliver tit spurgt om hvor svært det er at sætte hoppepuden op, eller om hvor mange personer der skal være til det. Her kan du få syn for sagen. Det er ret nemt og kræver en voksen person med normal fysik. Jeg ville egentlig hyre en rigtig model til en fotosession, men tiderne er ikke hvad de har været, budgetterne er stramme osv. Heldigvis trådte chefen til.

Flink fyr sætter hoppepude op på 4 minutter!

Anders - en flink fyr

Her er Anders. Som du kan se på billedet så er han en flink fyr. Han ejer også opoghop.dk - så han er dygtig - og så er han chefen her. Men han er altså hverken specielt stærk, eller specielt klog. Sagt på en anden måde: hvis han kan sætte hoppepuden op alene, så kan du også.

Det er NÆSTEN hårdt

Når du henter hoppepuden er der 3 ting med: selve hoppepuden, en blæser og en sækkevogn. Her ser du Anders køre hoppepuden på plads og klar til opsætning. Hvis billedet var stort nok, kunne du se han NÆSTEN kommer til at svede, men det går. Det går faktisk fint. Sækkevognen er nem at håndtere, selv på græs.

Hverken svag eller stærk.

Nu kommer den første fysiske udfordring. Anders har i hans unge dage været aktiv gymnast, og han kan nemt folde hoppepuden ud alene selvom den vejer 60 kg. Men husk vi nævnte tidligere at han ikke var specielt stærk, heller ikke en slapsvans men sådan normal gennemsnits stærk for en eks gymnast. Det går ihvertfald fint med at folde puden ud.

Klar til pænt brug med pressefolder

Så er hoppepuden foldet helt ud ligger 100% pænt og fladt på græsset. Næsten. Hvis det var min skjorte på strygebrættet ville jeg være lidt træt af det, men her går det fint. Blæseren kan sagtens puste en lidt krøllet hoppepude op. Anders kigger lidt på blæseren og hoppepuden, men finder hurtigt ud af at røret fra hoppepuden passer til røret på blæseren, men nu har han også prøvet det mange gange.

Vores hopppuder koster fra kr. 795,00 pr. døgn
og kan lejes og betales online.

Vi har ca 200 hoppepuder og borge fordelt over hele landet, så du kan sagtens finde en tæt på dig. Kig her www.opoghop.dk

Anders regner den ud

Efter lidt tid fik Anders trukket en ledning ud til blæseren og han har nu tændt blæseren og står og tænker lidt over hvor al luften kommer fra. Og hvor den mon var på vej hen inden den røg ind i hoppepuden? Han når dog ikke at finde svaret, for det varer faktisk ikke længe at blæse en hoppepude op.

Flot arbejde Anders !

Så blev den klar! Og det har taget ca. 4 minutter fra start til slut. Og det er ikke meget. Anders er ikke med på billedet. Han er inde og tage en tår vand og hente børnene. De sidder lige nu og spiser kage og drikker saftevand. "Så er hoppepuden klar" råber han - og man kan jo næste høre hvor glade de bliver!

Dagens mand i skysovs!

Så kan du tro børnene kom rendende! De er glade for det så sjovt med en hoppepude. Der er et eller andet magisk over det hopperi som børn bare ikke kan stå for. Så de næste 3-4-5 timer bliver der brugt en masse god energi!

Så for den ...!

Her Anders igen. Han sidder og læser det første jeg skrev om ham. Som du kan se så ser han lidt sur ud. "Kan vi ikke bare skrive en alm. opstillings beskrivelse lige som ned ved kommmunen?" sagde han. Det sagde jeg nej til og så sagde han ikke noget i lang tid. uha, uha

Pyha, det var comedy

Ej, det er bare gas. Som i kan se så er vi gode venner igen. Han vinker til kameraet, så det er helt tydeligt at vi er gode venner igen. Pyha siger jeg bare !

Selv prisen er sjov!

Jeg kan godt forstå du ånder lettet op - det var jo næsten reality TV! Godt det bare var gas :-) Men vi er lige nødt til at være seriøse lidt. Vi skal snakke pris. Anders er jo en dygtig købmand, så han har forhandlet den bedste online hoppepude pris frem. Det koster fra 795,- pr. dag at leje den.