Find hoppeborg via landsdele
Nordjylland
Midtjylland
Sønderjylland
Sjælland
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Info sider:
Hoppeborg
Hoppepude
Hoppeborg med tag
Verdens største mobile hoppepude
Salg af brugte hoppeborge
Sådan gør du
Handelsbetingelser
Bliv værtsfamilie
Martin Lund Larsen, Viborg
Erling Larsen, Sjælland
Christina D. Okdahl, Sønderjylland
I alt pr. 15-07-2024:
35036 Udlejninger

Opoghop.dk ApS

Hjulmagervej 1
9490 Pandrup
tlf. 70 23 74 00

Verdens største mobile hoppepude!😀

Med plads til over 300 børn og derfor rigtig god til efterskoler, firmaevents, byfest, open by night, skolefest, børnehaver, foreninger - eller med andre ord, til alle former for arrangementer hvor man gerne vil have sjov og underholdning til en masse børn på én gang😀

Der er altid glade børn og fuld knald på når verdens største mobile hoppepude foldes ud. Tiden flyver afsted med masser af grin, sjov og bevægelse. De små børn hopper som regel fra start til slut, de større børn laver ofte gymnastik, akrobatik, løber stafet og leger tagfat, og nogle andre sidder i et roligt hjørne og får pusten, imens de hyggesnakker og underholdes af alt det der samtidig foregår på den 330 kvadratmeter store hoppepude😊

Verdens største mobile hoppepude måler 15 x 22 meter, og er derfor et super godt blikfang med masser af underholdning til større arrangementer, samtidig med at den ikke kræver det store tilsyn. Den store mobile hoppepude lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og er godkendt af Force Instituttet.

Den store hoppepude kan lejes for kun kr. 6.900,- + moms. Hertil kommer kørsel efter statens takster Blokhus t/r og evt. broafgift / færge.

For mere information og booking ring på tlf. 70237400 eller skriv på anders@opoghop.dk


Betal med kort, EAN faktura eller Mobilepay.
www.opoghop.dk
Hjulmagervej 1
9490 Pandrup
tlf. 70 23 74 00
cvr. 25117247
anders@opoghop.dk
www.opoghop.DK er danmarks største online udlejer af hoppeborge og hoppepuder. Vi har nem online booking og betaling og du kan afhente lokalt. Det tager kun 5 minutter at gøre en hoppeborg klar, men giver glæde hele festen!

Vi har 200 hoppeborge og hoppepuder fordelt over hele landet, klar til udlejning.